VOORWOORD

Als president van de Lionsclub Duiven wil ik graag iets vertellen waarom wij als Lionsclub projecten als “Meer Muziek in de Klas” zo belangrijk vinden.

Lionsclub Duiven al bijna 20 jaar serviceclub, bestaande uit mannen en vrouwen veelal uit de lokale gemeenschap die op vrijwillige basis samen projecten opzetten waarbij de opbrengst van de projecten altijd ten goede komt aan goede doelen, lokale verenigingen of organisaties die afhankelijk zijn van giften.

De Lions hebben doorlopende projecten zoals de verkoop van wijn, chocoladeletters en makarons tijdens de feestdagen en natuurlijk de ijsbaan Duiven die we samen met de Rotary en een grote groep vrijwilligers organiseren om naast schoolschaatsen voor de kinderen in de Liemers ook Kerstpakketten weg mogen geven aan die gezinnen welke iets extra’s met de Kerstdagen goed kunnen gebruiken.

Eerder dit jaar komt één van de leden van de Lions in contact met Bert Aalders, voorzitter van de Didamse muziekverenging “De Club” niet zomaar een harmonievereniging maar een organisatie met passie en ambitie.

Wat de Lions vooral aanspreekt is de ambitie van Bert dat hij met De Club muziek op een hoger plan wil brengen met oog voor sfeer en de opleiding van nieuwe “jeugdige” talenten, mede daarom is De Club partner in het door Koningin Máxima gesteunde convenant “Meer Muziek in de Klas”.

Lions Duiven is enthousiast geworden van deze doelstelling en ambities en ondersteunt dat structureel muziekonderwijs een belangrijke bijdrage is in de ontwikkeling van kinderen.

Binnen de Lions zijn ideeën en mogelijkheden afgewogen en kan ik niet anders dan met gepaste trots concluderen dat er in samenwerking met De Club, de Ogtent en Estée Strooker op 9 november a.s. een benefietconcert “Muziek met Klasse” wordt gepresenteerd van absolute top!

Het belooft een geweldige muzikale happening te worden, waarbij zelfs 70 VIP kaarten te koop zijn waarbij de gasten kunnen genieten van een heerlijk diner inclusief wijn- of saparrangement verzorgd door Estée Strooker (28), eigenaresse & chefkok van Restaurant ’t Amusement.

Wij ontvangen u graag op 9 november 2019 voor dit grandioze spektakel, mocht u kaarten willen reserveren bezoek dan de website www.muziekmetklasse.nl.

 

Met vriendelijke muzikale groet,

 

 

President Lions Duiven

Jan Beekman